Frigomil Winkelinrichting en Atelier

Wat kan Frigomil voor u doen?

  • individueel design
  • toonbanken op maat
  • gespecialiseerde koelsystemen
  • commerciële presentatie
  • uitgekiend lichtplan
  • duurzame materialen
  • functioneel en ergonomisch
  • service na verkoop gegarandeerd
Wie een nieuwe winkel start of het hoog tijd vindt om zijn zaak te vernieuwen, is bij Frigomil aan het juiste adres. Bakkerij, slagerij, chocolaterie, vishandel, kaashandel... de complete winkelinrichting is bij ons in goede handen. Van concept tot en met uw officiële opening. Ons ervaren team zorgt voor een ontwerp op maat, een professionele uitvoering én opvolging. Ook het atelier (volgens HACCP-norm uitgewerkt plan) met de nodige koelcellen en werkbanken is onze specialiteit.
Ontdek wat Frigomil voor jou kan doen: Contacteer ons

Onze realisaties

Boost je verkoop

Vleeswandkoeler als extra toonbank

Uw toonbank raakt stilaan te klein maar voor een winkeluitbreiding is het nog te vroeg. De wandkoeling van Frigomil is de ideale tussenoplossing. Een ruimer assortiment is mogelijk, zonder te moeten inboeten op de bestaande producten.  Een vleeswandkoeler op uw bestaande werktafel gemonteerd, zorgt al snel voor 1m50 extra legruimte in uw toonbank.  Uw ‘klassiekers’ zoals salami en gedroogde hammen blijven mooi op snee verder verkopen in uw wandkoeling. Uiteraard wordt ook de verlichting aangepast. Een blikvanger van formaat die rendeert!

Maximiser & Optimiser voor bereide gerechten

De markt van de  meeneemtraiteur kent een blijvende groei. Uw mooie maaltijden en lekkere bereidingen worden handig, voorverpakt aangeboden op een minimale winkeloppervlakte. (70 cm volstaat)  Ook bij de bakker bewijzen maximisers en optimisers hun nut.  Bij veel bakkers kan u nu ook vleeswaren en allerhande kazen kopen. De klant kiest, keurt en rekent af aan de kassa terwijl u verder werkt.

Vlot over de toonbank met de boventabletkoeling

Zien doet verkopen
Lekkere dingen presenteren op de toonbank doet eten. Maar verse producten mogen niet ongekoeld uitgestald worden. De Frigomil boventabletkoeling voorkomt dit probleem. De koude tablet kan op maat van elke toonbank gemaakt worden. Snelle hapjes en panklare gerechten verkopen gegarandeerd als zoete broodjes.

Dry-aging nu voor iedere slager beschikbaar

Om een mooi smaakpalet te verkrijgen, rijpt het vlees best enkele weken in een droge kamer. Frigomil ontwikkelde voor tal van klanten een aangepast koelsysteem met elektronische regeling waardoor dry aging nu voor iedere slager beschikbaar is. Vocht en temperatuur zijn exact instelbaar. Kamers voor 300 kg tot 2 ton zijn beschikbaar zowel voor bewaren als voor rijpen.

Laat de temperatuur snel zakken met de snelkoeler

De snelkoeler doet de temperatuur van bereide producten zo snel dalen dat bacteriën geen enkele kans krijgen. In 90 minuten zakt de temperatuur van 60 naar 10 graden. Resultaat is een steriel product met een lange levensduur, bij u en bij uw klant.

Taarten laten bekomen in recovery
Wie veel taarten verkoopt, heeft een grote voorraad nodig. Gebak moet dus op voorhand gemaakt kunnen worden. Wat uit de diepvries komt, moet meteen in de recovery room kunnen bekomen.
Temperatuur en vochtgehalte worden er perfect geregeld zodat slagroom wit en stevig blijft en de chocolade blijft glanzen.
Snelkoeler & sneldiepvries

Snelkoelen maar ook snel diepvriezen is geen overbodige luxe bij bakkers. Het eindproduct is dan niet alleen bacterievrij maar ook de structuur blijft hierdoor intact. Zo kan men in vier uur 20 tot 100 kg invriezen. Na het sneldiepvriezen, mogen producten naar de gewone diepvrieskast verhuizen.

Wandkoeler voor pralines
Met een wandkoeler ontlast u niet alleen uw toonbank.  De chocolade is zo ook beter zichtbaar, wat de verkoop alleen maar ten goede komt. De temperatuur staat hierbij uiteraard op punt. Geen ruimte voor een extra wandkoeler? Neem contact op en wij stellen uw bestaande toonbank af op de verkoop van pralines en chocolade.
Smaak verbeteren met de deegrem rijskast

Ook deeg kan men vooraf produceren en heel langzaam laten rijzen. In de deegrem rijskast blijft het deeg koel en rijst het dus trager. Zo kan de gist beter zijn werk doen. Suikers worden trager omgezet en dat resulteert in een betere smaak.

Meer info? Contacteer ons