Professioneel | Kwalitatief | Goede service | Alles inhouse

Over Frigomil

Innovatie en creatie zit ons in de genen

Image

Stel je reusachtige blokken ijs in een kast voor. Met dat type koeling was Louis Van Mileghem voor de oorlog in de weer. Toen zijn zoon Marcel van Mileghem de zaak overnam, investeerde die fors in de omschakeling naar mechanische koeling. In 1948 richtte hij Frigomil op, een professioneel bedrijf dat vandaag wordt gerund door de derde en vierde generatie Van Mileghem.

De innovatieve geest en het talent om te creëren gingen door van generatie op generatie.
Vandaag staat Frigomil bekend om de kracht van al haar professionals, op elk niveau.
We gaan plat op de buik liggen voor creatieve concepten die onze klanten uitdagen en prikkelen, voor gemillimeterde ontwerpen op maat en voor innovatie op vlak van techniek en materialen.

We streven naar een maximale productie in onze eigen ateliers.
Zo garanderen we onze klanten de beste kwaliteit en een stipte timing.

  • Image 1
  • Image 2
  • Image01

Op weg naar succes

Ontdekken

Misschien heb je een duidelijk zicht op wat je wil creëren. Misschien ook niet. Maakt niks uit, iedereen is welkom bij Frigomil. Tijdens een eerste ontmoeting ontdekken we samen wat functioneel en mooi voor je is. We luisteren naar je verhaal en stellen extra vragen om het helemaal helder te krijgen

“Let’s break the ice and talk design”

ontwerpen

De bal ligt nu in ons kamp. Interieurarchitecten en materiaalexperts gaan aan de slag m et jouw beschikbare ruimte. Ze ontwerpen een plan op maat en inspireren je met stijlvolle en originele oplossingen. Ben je laaiend enthousiast en kan je niet wachten om eraan te beginnen? Laten we dan de samenwerking aangaan!

“Dreams become reality when we put our mind to it”

opbouwen

Wat eerst een plan op papier was, wordt nu werkelijkheid. Onze ateliers met professionele schrijnwerkers, metaalbewerkers, glasspecialisten... produceren met de grootste zorg jouw winkelinterieur. Technische experts buigen zich over je koeloplossingen en het geheel krijgt vorm en kleur.

“The difference between good and great design is attention to detail”

organiseren

Ons gemillimeterd vakwerk komt naar je toe. Deskundige plaatsers zorgen voor een nauwkeurige installatie van elk onderdeel en werken met zorg elk detail voor je af. Na een boeiende samenwerking zijn we klaar om jouw project op te leveren.

“Off we go.”

opvolgen

Eens de openingsdatum voorbij, blijft uw kersverse of vernieuwde zaak onze zorg. Zeven dagen op zeven en de klok rond staat onze dienst-naverkoop voor u klaar. Bij Frigomil kunt u vertrouwen op onze vakkennis, snelheid en kwaliteit om uw koelinstallatie in topconditie te houden. Elk onderhoud, defect of storing wordt door onze gecertificeerde koeltechniekers met de grootste aandacht behandeld.

“We strive to exceed our customers expectations”