Le Bâtard

Een winkelinterieur dat de filosofie weerspiegelt van David Strijmeersch, een jonge bakker die weg is van desembrood: sober, hartelijk en vooruitstrevend.

Le Bâtard is een kleine winkel. De grote ramen, wit gekaleide muren en witmarmeren gekoelde toonbank zorgen dat de ruimte toch open en luchtig voelt. De moderne sfeer komt in balans met de warmte toetsen van houten meubilair. 

 

David Strijmeersch is een bakkerszoon, maar aanvankelijk koos hij voor een opleiding handelswetenschappen en marketing. Dat komt hem vandaag goed van pas. Om meer mensen te overtuigen van zijn volledig artisinale product zet hij niet alleen in op de zoektocht naar het perfecte brood, maar ook op de marketing en communicatie er rond. Het interieur dat perfect past bij zijn filosofie maakt daar integraal onderdeel van uit. 

 
 
 
 

Een bezoek aan de ateliers van Frigomil volstond om mij te overtuigen van de kwaliteit van hun werk.

David Strijmeersch

De broden van David Strijmeersch bevatten geen bewaarmiddelen of verbeteraars. Ze worden gemaakt met niets anders dan water, meel, geduld en vele uren handenarbeid. Ze verdienen een toonbank en rekken uit zuivere, eerlijke materialen als hout, marmer en staal. Ontworpen door de designers van Frigomil, en gebouwd in onze eigen ateliers.

 
 
 
 
 
 
 

De houten presentatietafel voor het brood is een knipoog naar de houten kneedbak die vroeger gebruikt werd voor het kneden van brooddeeg. Een esthetische keuze die mooi aansluit bij de manuele manier van werken in deze aparte bakkerij.

 
 

Door onze jarenlange ervaring, door de mogelijkheid van meubelbouw in eigen ateliers en door te investeren in een goede dialoog met de klant kon Frigomil toch mooie materialen en een perfecte afwerking aanbieden in deze prijsklasse. 

 
 

Next Alle "Bakker" Alle winkelinrichtingFrigomil helpt u verder als ondernemer

Bel of mail vandaag nog

Bel ons E-mail ons

Altijd op de hoogte

De winkelier van de toekomst is op de hoogte. Abonneer u vandaag nog op de Frigomil Nieuwsbrief.

Volg ons op sociale media

Facebook Instagram