Au Fil du Couteau

Extra lange gekoelde toog, mooi dry-age meubel en zicht op de ateliers. Dit is een altaar voor Franse terroirproducten in een eigentijdse slagerswinkel.

In Méteren, in het noorden van Frankrijk, presenteert Charles-Henry Terrier een traditionele slagerij met sterke waarden: goede lokale producten, verantwoord fokken, de korte keten, traditionele rijping en thuis koken.

 

Charles-Henry Terrier leerde het métier bij zijn grootouders en bij Yves-Marie Le Bourdonnec, een meesterlijke, avant-gardistische vakman in Parijs.

 

Wij krijgen van onze klanten opvallend veel felicitaties voor onze nieuwe winkel.

Charles-Henry Terrier

Met een zeer lange koeltoog, een ruime, mooie rijpingskast en verschillende ateliers voor creatie en productie. Eenvoudig, zuiver - onweerstaanbaar. Letterlijk en figuurlijk smaakvol.

 

Die mix van traditie en avant garde vinden we terug in de nieuwe inrichting van Au Fil du Couteau. Het is een minimalistisch altaar voor het terroir geworden: witte tinten, zwarte accenten, solide beton, eikenhout.

 

Previous Next Alle "Slager" Alle winkelinrichting



Frigomil helpt u verder als ondernemer

Bel of mail vandaag nog

Bel ons E-mail ons

Altijd op de hoogte

De winkelier van de toekomst is op de hoogte. Abonneer u vandaag nog op de Frigomil Nieuwsbrief.

Volg ons op sociale media

Facebook Instagram