Spar

Efficiëntie, versheid, vriendelijkheid, communicatief en energiezuinig. Zo ziet een Spar 'nieuwe generatie' er vandaag uit.

Wat te doen als je een bloeiende supermarkt uitbaat in Kalken, maar je kan niet meer groeien als ondernemer omdat je het omzetplafond hebt bereikt binnen die zaak? Eva Michiels en Philippe Seraes (zij: dochter van een supermarktuitbater en hij: voorzitter Toekomstraad Spar) kozen resoluut voor vernieuwing op alle vlakken.

Het resultaat ziet er niet uit als een grote buurtwinkel, maar als een hedendaagse, heldere, uiterst toegankelijke supermarkt op mensenmaat.

 
 
 

De materialen die werden gebruikt worden misschien niet zo gauw geassocieerd met het beeld dat het publiek heeft van een traditionele Spar: beton op de vloer, marmer in de afwerking en vintage hout als bekleding voor de toonbanken. Ze werden gekozen om de filosofie van de eigenaars de onderstrepen: vriendelijkheid, versheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. 

 
 

De visuele communicatie in de winkel heeft veel aandacht gekregen en is overal aanwezig zodat klanten zich makkelijk en snel kunnen oriënteren. Dat zorgt voor minder keuzestress en een aangenamer winkelgevoel. 

 
 

Als koelsysteem werd voor CO2 met warmterecuperatie gekozen. Koeling met CO2 is op dit ogenblik de meest ecologische, duurzame en veilige manier van koelen. Door de hoge compressietemperatuur van de CO2-cyclus kan er bovendien warmte worden gerecupereerd! Spar Kalken heeft met dit type koeling echt geïnvesteerd in de toekomst: een goede zaak voor het milieu en een nog betere zaak voor de portefeuille.

 
 
 

Previous Next Alle "Supermarkt" Alle winkelinrichtingFrigomil helpt u verder als ondernemer

Bel of mail vandaag nog

Bel ons E-mail ons

Altijd op de hoogte

De winkelier van de toekomst is op de hoogte. Abonneer u vandaag nog op de Frigomil Nieuwsbrief.

Volg ons op sociale media

Facebook Instagram