Koelmeubels

'Een Frigomil’? Dat is kwaliteit. Op elk gebied: materiaal, afwerking, ergonomie, technologie. Wat betekent dat voor uw onderneming? Een onweerstaanbare productpresentatie, superversheid, weinig onderhoud, laag verbruik en dus… meer tevreden klanten en meer omzet!

KOELMEUBELS VOOR SLAGER EN VISWINKEL: DESIGN EN VERSHEID

KOELMEUBELS VOOR SLAGER EN VISWINKEL: DESIGN EN VERSHEID

Frigomil vervaardigt uw koelmeubels in eigen ateliers: - gekoelde toonbank - zelfbedieningsmeubilair - wandgemonteerde of hangende gekoelde kast - gekoelde bovenste plank - op maat gemaakte koelcel. Uw vlees en vleeswaren worden in een koude en schone ruimte bewaard en gepresenteerd. Aantrekkelijke en ergonomische vitrines en meubels tonen uw producten, uw knowhow en het werk van uw hele team. Kortom: u profiteert van een moderne winkelinrichting.

Lees meer

KOELMEUBELS VOOR BAKKER & PATISSIER: EEN VOLLEDIG GAMMA

KOELMEUBELS VOOR BAKKER & PATISSIER: EEN VOLLEDIG GAMMA

Bent u op zoek naar een koelvitrine aangepast aan uw producten en uw verkoopruimte? Frigomil biedt meer dan alleen een compleet assortiment koeltogen. Wij vervaardigen de meubels die nodig zijn voor de inrichting van uw bakkerij en patisserie! Dit is de kans om te profiteren van hoogwaardige displays en etalages in uw winkelaanbod: - aantrekkelijke productpresentatie - optimale versheid - minimale onderhoudsroutine en energieverbruik. Ook maken wij koelinstallaties op maat, zoals gekoelde toonbanken, koelcellen of vriescellen. Wij zorgen altijd voor een optimale bewaring van uw zoete en hartige producten.

Lees meer

Realisaties koelmeubels

Realisaties koelmeubels

Ter inspiratie: enkele realisaties van koelinstallaties en koelmeubels voor bakkers, slagers, vishandels, kaaswinkels, delicatessen, groenten en fruit, supermarkten,...

Lees meer

Altijd op de hoogte

De winkelier van de toekomst is op de hoogte. Abonneer u vandaag nog op de Frigomil Nieuwsbrief.

Volg ons op sociale media

Facebook Instagram