EEN PARTNER VOOR DE WINKELIERS VAN DE TOEKOMST.

Elke generatie Van Mileghem heeft zich met Frigomil steeds die ene, belangrijke vraag gesteld: wat hebben onze klanten echt nodig?

Made in Belgium - al vier generaties


Tussen de twee wereldoorlogen leverde stamvader Louis Van Mileghem reusachtige blokken ijs voor wat toen nog letterlijk ijskasten waren. Zijn zoon Marcel keek naar de ontwikkelingen in Amerika, investeerde in de omschakeling naar mechanische koeling en richtte Frigomil op in 1948. Lucien Van Mileghem maakte van Frigomil een van de grootste spelers in België op het gebied van winkelinrichting en koeling. Stefaan, vierde generatie Van Mileghem en ingenieur koeltechnieken, staat in het begin van de 21ste eeuw aan het hoofd van een bedrijf dat meer dan honderd medewerkers telt.

Elke generatie Van Mileghem heeft zich met Frigomil steeds aangepast aan de noden van de tijd en zich die ene, belangrijke vraag gesteld: wat hebben onze klanten echt nodig? 

Een partner voor ondernemers


De winkelier van vandaag is niet dezelfde als de winkelier van gisteren. We zien dat de sector onder druk staat. Het klantenbestand wordt ouder, nieuwe klanten zijn minder trouw en meer veeleisend. Er is de concurrentie tussen zelfstandige winkels en supermarkten… Er is meer vraag naar authenticiteit, eerlijke producten, informatie, enzoverder. 

Het 5 Stappen Plan


Als antwoord op de nieuwe uitdagingen en tendenzen in onze sector heeft Frigomil een Vijfstappenplan ontwikkeld voor de winkeliers van de toekomst:

  • We zoeken samen het antwoord op de vraag wat u anders maakt dan uw concurrenten. 
  • We helpen u product, service en interieur af te stemmen op uw eigen profiel en zorgen voor een onderscheidende, authentieke winkelbeleving
  • We definiëren samen haarscherp het profiel van uw klanten en proberen te achterhalen wat uw klanten echt willen.
  • We zorgen voor een onderscheidende, authentieke winkelbeleving, en ondersteunen die met de best mogelijke koeltechnieken voor uw budget.
  • Tot slot kunnen we u helpen bij de ontwikkeling van moderne communiccatiemiddelen die een sterke, persoonlijke band met uw klanten mogelijk maken.

Partner in Vooruitgang. 


Frigomil is nog steeds een van de marktleiders voor winkelinterieurs, koelmeubels en koeling. Maar vandaag willen wij vooral, met onze kennis van de sector, een Partner zijn voor ondernemers die vooruit willen. 

Frigomil is uw Partner in Vooruitgang. 

Frigomil helpt u verder als ondernemer

Bel of mail vandaag nog

Bel ons E-mail ons

Altijd op de hoogte

De winkelier van de toekomst is op de hoogte. Abonneer u vandaag nog op de Frigomil Nieuwsbrief.

Volg ons op sociale media

Facebook Instagram