Een nieuwe winkel in 5 stappen

Frigomil bouwt niet alleen uw interieur of koeling. Wij zorgen er voor dat uw zaak klanten aantrekt en houdt. Met andere woorden: wij helpen u groeien.

U wilt meer dan een nieuwe winkel. U ben een ondernemer. U wilt vooruitgaan. U wilt dat uw nieuwe zaak meer klanten aantrekt en houdt. Frigomil helpt u daarbij. Frigomil helpt u groeien. In vijf stappen.

STAP 1

DE MICROSCOOP


Frigomi begeleidt u naar ‘de kern van de zaak’. Met een gerichte vragenlijst leggen we het profiel bloot van uw winkel, uw service, uw klanten en vooral: van uw mogelijkheden. Zo leren we hoe de beleving in uw zaak is en hoe die kan worden verbeterd.

STAP 2

UW BIJBEL


De Microscoop wordt vertaald in uw persoonlijke Bijbel. Daarin staat welke sfeer, kleuren, materialen, meubels, licht, koelsysteem enz. best passen bij uw nieuwe zaak.

STAP 3

HET PLAN


Uw persoonlijke Bijbel, de kern van uw zaak, ligt op de tekentafel van onze interieurarchitecten. Gekoppeld aan onze kennis van de nieuwste trends in interieurdesign en koeling tekenen wij een plan en een budget die bij uw onderneming passen als een handschoen rond een hand.

STAP 4

DE UITVOERING


Van plan tot installatie, van interieur tot koeling: Frigomil werkt altijd met eigen mensen. Zijn er onverwachte aanpassingen nodig: heldere communicatie met slechts 1 partner is de hoeksteen van een vlotte oplossing. 

STAP 5

DE MEGAFOON


Ook dat is klantenbinding: logo, website, sociale media, promoties… Communicatie is ontzettend belangrijk vandaag. En ook daarmee kan Frigomil u helpen. Met professioneel advies of met de uitvoering van uw eigen huisstijl in de meest verschillende communicatiekanalen.

Frigomil is uw Partner in Vooruitgang.

Frigomil helpt u verder als ondernemer

Bel of mail vandaag nog

Bel ons E-mail ons

Altijd op de hoogte

De winkelier van de toekomst is op de hoogte. Abonneer u vandaag nog op de Frigomil Nieuwsbrief.

Volg ons op sociale media

Facebook Instagram