Bij Frigomil krijgt u geen gratis ontwerp. U krijgt meer.

Goedkoop is vaker duurkoop. Een gratis ontwerp en een gratis offerte zijn snel gemaakt. Maar ze zitten vaak vol onbekende factoren (en dus facturen) en ze houden in het beste geval alleen rekening met de laatste mode. Bij Frigomil krijgt u meer.

Een zo goedkoop mogelijk interieur? Eigenlijk is het niet dat wat u wilt. Wat u wel wilt? Een winkel die zorgt dat u vooruit gaat!

Daarom starten wij onze samenwerking met een zogenaamde ‘profilering’: wij onderzoeken waar u voor staat als ondernemer. Wie u bent. Wie uw klanten en uw producten zijn. Wat uw plannen zijn voor de toekomst. Zo leren we hoe de beleving in uw zaak is en hoe die kan worden verbeterd.

Dat ‘profiel’ is voor ons de basis van een vormonderzoek, uw zogenaamde ‘Bijbel’. Daarin staat welke sfeer, kleuren, materialen, meubels, licht, koelsysteem enz. best passen bij uw profiel.

Ik had het gevoel dat Frigomil mijn zaak bijna beter kende dan ik zelf…

(een tevreden klant)

Pas dan zetten wij ons aan de tekentafel en maken wij een eerste ontwerp voor uw nieuwe interieur.

Natuurlijk houden wij rekening met de trends van vandaag en de nieuwste technieken. Maar in de eerste plaats maken wij een interieur dat tot in het kleinste detail is afgestemd op uw budget, op uw profiel, op uw karakter, op uw producten, op uw klanten, op uw visie.

Frigomil geeft u geen ontwerp. Frigomil geeft u Een Plan.

Frigomil helpt u verder als ondernemer

Bel of mail vandaag nog

Bel ons E-mail ons

Altijd op de hoogte

De winkelier van de toekomst is op de hoogte. Abonneer u vandaag nog op de Frigomil Nieuwsbrief.

Volg ons op sociale media

Facebook Instagram