PICK QUICK

Rasechte Brusselse 'brasserie de qualité' in Anderlecht Shopping Center. Een groot horeca interieurproject met vele functies.

Je kan hier van ‘s morgens vroeg tot laat op de dag terecht voor een koffie, sandwiches, een stevige lunch,... Je kan snel bediend worden, op straatniveau, of je tijd nemen in de genoeglijke zetels.

 

In een grote brasserie moeten veel functies worden voorzien: eetzaal, salad bar, keuken, lounge, een plek voor vergaderingen, verschillende types verlichting, koeling, een indrukwekkende toog, genoeg werkplaats voor de medewerkers. Al die functies werden door Frigomil vormgegeven in een ontwerp dat klanten aantrekt door de bruisende sfeer en de opvallende details.

 

Het rasecht Brusselse karakter van de familie Buyssens, werd onversneden vertaald door Frigomil in het interieur van deze levendige ‘brasserie de qualité’.

 

Een horecazaak in een shoppingcenter heeft toch altijd wel iets onpersoonlijks, toch? Niet dus. Pick Quick in Anderlecht Shopping Center is een en al ‘panache’.

 

Previous Next Alle "Horeca" Alle winkelinrichtingFrigomil helpt u verder als ondernemer

Bel of mail vandaag nog

Bel ons E-mail ons

Altijd op de hoogte

De winkelier van de toekomst is op de hoogte. Abonneer u vandaag nog op de Frigomil Nieuwsbrief.

Volg ons op sociale media

Facebook Instagram