KOMPTOIR

Frigomil verbouwde een voormalige bloemenwinkel tot eet- en kaaswinkel met art-deco-inspiratie.

Bij Komptoir vindt je een goed gevulde toonbank vol gerechten om af te halen, een groot assortiment kazen die met zorg zijn gerijpt in een eigen rijpingskelder en bijpassende wijnen. Komptoir is een winkel waar je de liefde voor het vak al proeft bij het binnenkomen.

De winkel is open en luchtig gelaten, maar elk onderdeel heeft een beredeneerde functie. Opvallend zijn het originele kleurenpalet en de zeer doordachte materialenkeuze, die geïnspireerd zijn door art-decovoorbeelden. Elk detail werd vooraf meticuleus besproken, met de eigenaars en met hun interieurarchitect. Het uiteindelijke plan werd bijna zonder wijzigingen vlot uitgevoerd.

Het centrale koelmeubel heeft dezelfde statische en plaatkoeling als we vaak terugvinden bij onze slagers, maar dan minder sterk gearticuleerd en precies afgestemd op de producten. In de geventileerde self-service vinden we alleen verpakte voeding.

De kleur van de tegels doet denken aan terracotta maar is een zelf ontwikkelde kleur. Zelfs de voegen zijn hierop afgestemd. Ook de ijzeren toegang tot de vergadering werd volledig op maat gemaakt.

Elk detail werd vooraf meticuleus besproken, met de eigenaars en met hun interieurarchitect. Die vlotte samenwerking heeft vruchten afgeworpen: het uiteindelijke plan werd bijna zonder wijzigingen vlot uitgevoerd.

Komptoir is het levend bewijs dat een zaak met een eigen gezicht en veel passie altijd zijn klanten vindt, ook in een kleinere gemeente. Gefeliciteerd en bedankt, Robbe en Pierre!

Next Alle "Kaaswinkel" Alle winkelinrichtingFrigomil helpt u verder als ondernemer

Bel of mail vandaag nog

Bel ons E-mail ons

Altijd op de hoogte

De winkelier van de toekomst is op de hoogte. Abonneer u vandaag nog op de Frigomil Nieuwsbrief.

Volg ons op sociale media

Facebook Instagram