HET BROOD

Voor Het Brood bouwde Frigomil een grote villa om tot een zeer ruime bakkerij met een bijzonder winkeltraject.

Bij het binnenkomen in bakkerij Het Brood vallen twee dingen onmiddellijk op: het is een heel ruime bakkerswinkel en... je ziet de kassa niet! Voor dit zeer ruime pand bedacht Frigomil namelijk een bijzonder bezoekerstraject: de klant komt eerst langs allerlei kleine en grote verleidingen alvorens tot de grote brood- en banketafdeling te komen. Dat is goed voor de winkelbeleving - en dat is goed voor de omzet.

Ruime verticale en horizontale koelmeubels wisselen elkaar af. Naast brood en gebak kan de klant ook drankjes, soepen en charcuterie kopen. 

De inrichting van Het Brood in Glabbeek is bewust open en sober gehouden. Maar de materialen zijn zeer aantrekkelijk en van hoge kwaliteit, net zoals de afwerking van meubels en rekken.

Frigomil heeft al veel winkels gebouwd voor bakkerij Het Brood, elk met hun eigen karakter. Elk pand wordt ingericht in functie van het pand en de verwachtingen van de klanten. Wij zijn blij bij te mogen dragen tot het succes van deze ondernemers in de bakkerswereld!

https://hetbrood.be

Next Alle "Bakker" Alle winkelinrichtingFrigomil helpt u verder als ondernemer

Bel of mail vandaag nog

Bel ons E-mail ons

Altijd op de hoogte

De winkelier van de toekomst is op de hoogte. Abonneer u vandaag nog op de Frigomil Nieuwsbrief.

Volg ons op sociale media

Facebook Instagram