Frigomil heeft mogen bijdragen tot het succes van honderden ondernemers in de voedingssector. Laat u door hen inspireren.

Meer tonen

Bakkerij inrichting België

 

Wilt u het interieur van uw bakkerij verbouwen? Droomt u van een nieuwe winkel, helemaal gericht op brood, gebak en andere gastronomische producten?
Frigomil, expert in de inrichting van bakkerijen en andere voedingswinkels, zorgt voor een prachtig interieurontwerp en voor de kleinste details: display, vitrine, toonbank, meubels, koeling en apparatuur voor bakkers en banketbakkers, enz. 

Sinds 4 generaties zet Frigomil zich in om aan uw bakkerij-inrichting in België, Nederland en Frankrijk te voldoen. Met deze ervaring en ons leiderschap in de interieurmarkt willen we een echte Partner in Vooruitgang worden – een partner die zorgt dat uw zaak vooruitgaat. 

 

Onze diensten op het gebied van bakkerij inrichting

Een beroep doen op Frigomil betekent de winkelinrichting van uw bakkerij toevertrouwen aan een ervaren partner.

Wat doen wij om u te helpen uw bedrijf zo goed mogelijk te organiseren?

Het Frigomil programma voor winkelinrichting in 4 stappen:

  • 1. Samen met u definiëren wij het profiel van uw winkel. Ten slotte wilt u niet hetzelfde zijn als gelijk welke bakker of patissier… We beschrijven samen het type service dat wordt geleverd en uw typische klantenkring. Maar ook de meubels en de apparatuur die nodig zijn om uw klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn worden beschreven in deze eerste stap.
  • 2. De tweede stap is helemaal gewijd aan het kiezen van de interieurindeling. Afhankelijk van uw activiteit en uw klantenkring helpen wij u de beste beslissingen te nemen op het gebied van design, sfeer en licht, type meubel, displays, koelsystemen, koelvitrine en meer.
  • 3. In de derde stap maken we samen met onze binnenhuisarchitecten een plan van de winkel: van de verkoopruimte tot de werkruimte en zelfs vitrine en de gevel.
  • 4. De vierde stap is de implementatie van het inrichtingsplan van uw winkel volgens de geselecteerde criteria. Bijvoorbeeld: het plaatsen van gekoelde vitrines, het plaatsen van meubels en technieken of zelfs de verschillende decoratiewerken.

 

Koelmeubelen: een compleet assortiment voor uw bakkerij- en banketproducten

Wat biedt Frigomil sinds 1948 op het gebied van koelvitrines?

Wij bieden u een compleet assortiment koelmeubelen aan, aangepast aan uw producten en aan uw verkoopruimte. Maar Frigomil stelt zich niet tevreden met het aanbieden van het meubilair dat nodig is voor uw bakkerij inrichting. Wij maken alles in eigen ateliers om de best mogelijke kwaliteit te garanderen.

De displays en vitrines van Frigomil zijn een meerwaarde voor uw winkel:
? aantrekkelijke productpresentatie;
? optimale versheid;
? minimale onderhoudsroutine en energieverbruik.
Frigomil is ook specialist in koelinstallaties op maat zoals koelcellen, vriescellen of koelvitrines. Wij verwijzen u steeds naar de beste oplossing voor een optimale bewaring van uw zoete en hartige producten, en dit met de bekende Frigomil superieure kwaliteit, tegen betaalbare prijzen.

 

Hoe zit het met het onderhoud bij Frigomil?

De installaties van Frigomil zijn heel betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk. Maar wij laten u nooit alleen. Weet dat Frigomil uw echte Partner in Koeling wil zijn door u een snelle 24/7 onderhoudsservice te garanderen in het hele land.

 

Displays en uitrusting: design en ergonomie

Frigomil biedt u de mogelijkheid om uw brood, uw sandwiches, uw zoetwaren en uw gebak op een persoonlijke en aantrekkelijke manier te presenteren. De kans om uw klanten te laten watertanden!
Van de gekoelde vitrine tot het vaste of verrijdbare broodrek en de taartvitrines, de inpaktafel, de kassa – uw bakkerij- en banketproducten worden uitgestald en omringd als nooit tevoren. Wij zorgen ervoor dat alles precies aansluit en ingericht wordt op maat van u en uw medewerkers. Met andere woorden: Frigomil bezorgt u een moderne bakkerij-inrichting die helemaal past bij uw zaak.

Altijd op de hoogte

De winkelier van de toekomst is op de hoogte. Abonneer u vandaag nog op de Frigomil Nieuwsbrief.

Volg ons op sociale media

Facebook Instagram