Frigomil heeft mogen bijdragen tot het succes van honderden ondernemers in de voedingssector. Laat u door hen inspireren.

Meer tonen

Winkelinrichting voor slagerij in België

 

Als specialist in winkelinrichting in België, Nederland en Noord-Frankrijk, ontwerpt en realiseert Frigomil sinds 1948 slagerijen van A tot Z. Al 4 generaties lang willen wij een unieke en authentieke ervaring bieden door het ontwerpen van functionele en aantrekkelijke winkels voor slagers, charcutiers en traiteurs.

Naast Partner in Winkelinrichting is Frigomil ook gekend als Partner in Koeltechnieken. Koelsystemen en koelmeubels van Frigomil staan bekend om hun betrouwbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid. Uw weet bovendien dat u altijd kunt rekenen op uw echte Partner in Koeling, omdat wij een snelle 24/7 onderhoudsservice garanderen in het hele land.

Of het nu gaat om een gekoelde vitrine, bedieningsmeubels, zelfbedieningsmeubels, werkplannen, koel- en vriescellen, stekkerklare koelmeubelen, verlichting, displays…. U kunt ons met gerust hart de winkelinrichting van uw slagerij in België toevertrouwen. Wij verbeteren uw winkel door voor elk detail te zorgen - volgens uw budget, uw behoeften en die van uw klanten. 

 

Onze diensten op het gebied van winkelinrichting voor slagerij in België

Frigomil verzorgt de winkelinrichting van slagerijen in heel België, Nederland en Noord-Frankrijk. Onze interieurarchitecten die gespecialiseerd zijn in voedingswinkels nodigen u uit om deel te nemen aan ons vierstappenplan.

  • 1. Samen met u definiëren wij het profiel van uw winkel. Ten slotte wilt u niet hetzelfde zijn als gelijk welke slager of traiteur… We beschrijven samen het type service dat wordt geleverd en uw typische klantenkring. Maar ook de meubels, de koeling, de technieken, het atelier en de apparatuur die nodig zijn om uw klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn worden beschreven in deze eerste stap.
  • 2. De tweede stap is helemaal gewijd aan het kiezen van de interieurindeling. Afhankelijk van uw activiteit en uw klanten helpen wij u de beste beslissingen te nemen op het gebied van design, sfeer en licht, type meubel, displays, koelsystemen, koelvitrine en meer.
  • 3. In de derde stap maken we samen met onze binnenhuisarchitecten een plan van de winkel: van de vitrine en de verkoopruimte tot de werkruimte en de koelinstallaties tot zelfs de gevel.
  • 4. De vierde stap is de implementatie van het inrichtingsplan van uw winkel volgens de geselecteerde criteria. Bijvoorbeeld: het plaatsen van gekoelde vitrines, het plaatsen van meubels, de gekozen technieken en zelfs de benodigde decoratiewerken.

 

Koelmeubels van Frigomil zijn een garantie voor aantrekkelijk design en optimale versheid

Bent u op zoek naar koelmeubels voor bediening of zelfbediening, die helemaal aangepast zijn aan uw verkoopruimte, aan uw producten en uw manier van werken? Frigomil vervaardigt uw koelmeubelen in eigen ateliers om u de meest kwalitatieve en op maat gemaakte afwerking aan te bieden.
Of het nu gaat om een ??werkbank, zelfbedieningsmeubels, een wand- of hangkoelkast, een gekoeld bovenblad of een op maat gemaakte koelcel: uw vleeswaren worden altijd perfect gekoeld en gepresenteerd.
Onze vitrines en meubels, al dan niet gekoeld, zijn altijd aangepast aan uw interieur en uw gebruik. Ze weerspiegelen de kwaliteit van uw producten, uw knowhow en het werk van uw hele team. Met andere woorden: u wordt de trotse eigenaar van een moderne, praktische slagerij-inrichting die is gericht op verkoop, gebruiksgemak en duurzaamheid.

 

Koelinstallaties, koelmeubels en ateliers op uw maat

Een slagerij, charcuterie of traiteur heeft mooie gekoelde vitrines nodig om zijn producten te presenteren. Een slagerij-interieur dat design en professionaliteit combineert, geeft klanten vertrouwen. Maar wij denken ook aan oplossingen om uw werk en dat van uw personeel te vergemakkelijken: kassa, werkblad, snijtafel, atelier, kookgedeelte,... Door ons maatwerk kunnen wij alles aanpassen aan uw smaak en manier van werken. En natuurlijk zijn wij perfect vertrouwd met de veiligheids- en hygiënenormen waaraan een slagerij onderworpen is.

 

Waarom Frigomil voor de winkelinrichting van uw slagerij in België? 

Frigomil is uw Partner in Vooruitgang op het gebied van winkelinrichting en koeling voor slagerij, charcutier en traiteur.

Van ontwerp tot installatie, van  plattegrond tot inrichting van uw winkel, Frigomil denkt maar aan één ding: hoe kunnen wij zorgen dat u vooruitgaat. Hoe kunnen wij een echte Partner in Vooruitgang zijn voor uw onderneming? Neem contact op met ons, en wij bekijken samen wat wij kunnen doen voor uw nieuwe winkel.

Altijd op de hoogte

De winkelier van de toekomst is op de hoogte. Abonneer u vandaag nog op de Frigomil Nieuwsbrief.

Volg ons op sociale media

Facebook Instagram