meram

Een etnische supermarkt met een westerse look, halal vlees en producten van over de hele wereld.

In supermarkt Meram komen twee werelden samen. Je vindt er typisch Turkse producten, maar ook typisch westerse, net als Arabische, Libanese, Italiaanse en Aziatische. Iedereen is welkom.

Bezoekers komen binnen in een gekoelde vershal waar een ruim en indrukwekkend assortiment aan groenten en fruit aan scherpe prijzen te vinden is. Het gaat verder via de afdeling zuivel om daarna te vervolgen in de winkel zelf, waar de kleuren zwart, goud en lila en ruime gangpaden de toon zetten.

 

 

 

 

Een multiculturele supermarkt met een lage energiefactuur.

De verlichting van de 1500 m2 grote supermarkt is helemaal ingevuld met led's en de koeling gebeurt op basis van CO2. Zo wordt de factuur voor verlichting en koeling drastisch verminderd.

 
 
 

De uitbaters, de familie Karaoglu, kennen duidelijk hun klanten en ze stemmen het productaanbod hier slim op af. Producten worden bijvoorbeeld aangeboden in verschillende verpakkingsgroottes omdat de demografie van de buurtbewoners verschilt van grote gezinnen tot jonge koppels en alleenstaanden. De toonbank met bereide maaltijden is zelfs uniek, want er bestaat volgens de uitbater amper een aanbod bereide halalmaaltijden. 

 
 

Previous Next Alle "Supermarkt" Alle winkelinrichtingFrigomil helpt u verder als ondernemer

Bel of mail vandaag nog

Bel ons E-mail ons

Altijd op de hoogte

De winkelier van de toekomst is op de hoogte. Abonneer u vandaag nog op de Frigomil Nieuwsbrief.

Volg ons op sociale media

Facebook Instagram