Keurslager Miguel & Jennifer

Een slimme slager die investeerde in koelmeubels met tal van functies, om verschillende types van klanten sneller te kunnen bedienen.

Miguel & Jennifer kennen hun klanten. Ze weten dat niet alle klanten hetzelfde zijn en vroegen aan Frigomil om een winkelconcept te bedenken dat tegemoet komt aan de wensen van die verschillende klantprofielen.

 
 
 

Door een zorgvuldig uitgedacht grondplan wordt elke klant vlot bediend en lopen medewerkers elkaar niet voor de voeten.

Zo kan de drukbezette mama vandaag bij Miguel en Jennifer bestellen via de website en haar aankopen uit “de gekoelde muur” halen - op het moment dat haar best past. De eveneens gehaaste ‘on-the-road’ consument kan vlot uit de ‘take-away’-toonbanken kiezen of een broodje laten maken. Ondertussen wordt de reguliere klant door de warme ontvangst, echte kwaliteitsproducten en vriendelijk advies verleid tot snuisteren en aankopen, terwijl de kinderen spelen in de kids-corner. 

 
 
 
 

KOELING

Keurslager Miguel & Jennifer beschikt over een indrukwekkend groot koeloppervlak, strategisch verspreid over de hele winkel.

Centraal in de zaak werd een gekoelde meeneemtoonbank geplaatst. De klant volgt hierdoor een bepaalde looprichting, zodat hij zeker alle producten heeft gezien.

De witte open wandtoonbank met twee gekoelde niveau’s is interessant genoeg om even bij stil te staan. Deze wandtoonbank vestigt niet alleen de aandacht van de klant op de meest verse producten. Ze kan ook wisselend als bedieningstoonbank of als self-service toonbank worden gebruikt. Toch wel een bijzonder meubel dat volledig op maat werd ontworpen en gebouwd door Frigomil. 

Aansluitend zien we de bedieningstoonbank, waarbij de gekoelde zone extra werd vergroot dankzij het tweede gekoelde niveau (gekoeld boventablet) en een ingewerkt gekoeld wandmeubel (met deuren - ecologischer én aangenamer voor de klant)

Boven het werkmeubel (snijwerkmeubel) werd een lange hangwandkoeling met glazen separaat ingewerkt. 

Onder het snijwerkmeubel zijn nog eens 6 reservekoelingdeuren geplaatst. Zo kan de toonbank snel worden aangevuld.

In de hoek van de winkel vinden we een saladette met een gekoeld werkmeubel. Dankzij deze hoek kunnen broodjes in sneltempo gemaakt worden en lopen de medewerkers elkaar niet in de weg.

 
 
 
 

Een gekoeld afhaalpunt zorgt voor meer klantenbinding.

GEVEL

Een gekoeld afhaalpunt werd verwerkt in de gevel van de winkel. Dit zorgt voor extra klantenbinding (want extra service betekent extra tevredenheid), een hogere omzet (langere openingsuren zonder extra personeel!) en een ontlasting van de piekmomenten (bestellingen worden op een rustiger moment klaargemaakt).

 
 
 
 

Veel winkels hebben vaak grote glaspartijen in de gevel. Bij Keurslager Miguel & Jennifer kozen we voor een eerder gedurfde, gesloten gevelpartij. Op die manier wordt de zon maximaal geweerd - en dat heeft een prettig positief effect op de koelfactuur!

Toch valt deze gevel goed op in het straatbeeld. Daar zorgen de donkere composietpanelen voor. Die zijn bovendien goed bestand tegen roest - een probleem dat zich vaak stelt bij zeelucht. De fijne, verticale energiezuinige gevelverlichting zorgt voor een speels aandachtspunt als het donker is.

 
 
 
 

Previous Next Alle "Slager" Alle winkelinrichtingFrigomil helpt u verder als ondernemer

Bel of mail vandaag nog

Bel ons E-mail ons

Altijd op de hoogte

De winkelier van de toekomst is op de hoogte. Abonneer u vandaag nog op de Frigomil Nieuwsbrief.

Volg ons op sociale media

Facebook Instagram